Friday 11 November 2016

اكلة التشيلي المكسيكية

المكونات  

  • ١ بصل
  • ٣ فصوص توم
  • ٣ ملاعق أكل من الزيت
  • ١ فلفل احمرحلو
  • ١ فلفل أصفرحلو
  • ١ علبة طماطم مقطعة
  • ١ علبة فاصوليا الحمراء أو سوداء
  • ١ فلفل حار
  • ١/٢ ربطة بقدونس
  • ١ ملعقة شاي من الفلفل الحار والفلفل الأسود والملح
  • نص ملعقة شاي من القرفة
  • ربع ملعقة شاي من الكمون

طريقة  التحضير  

  • أولا حطوا الزيت في المقلاة والتوم و بعدها البصل متقطع حتت صغيرة
  •  بعد دقيقتين زودوا الفلفل المتقطع زي البصل و اطبخوهم لمدة ٥ دقائق
  • زودوا الفاصوليا الحمراء والطماطم المقطعة و البهارات والملح و اطبوخوهـم لمدة نص ساعة على نار هادية
  • في الاخر قطعوا البقدونس و زودوه على الأكل 
  •  هو تعامه حلو بالكريمة والدوريتوس أو الترتية، بس أنا بفضل أكلوه مع الزبادي اليوناني  

بالهنا والشفا! :)




No comments:

Post a Comment