Saturday 19 November 2016

شوربة خضار


المكونات 

  • بصل
  • زيت 
  • ورق اللورا  
  • فراخ
  • كرفس
  • جزر 
  • بطاطس 
  • كوسة 
  • لسان عصفور أو شعرية  
  • ملح  و فلفل أسود

 طريقة التحضير 

  • لمرقة الفراخ، شوحوا بصلة متقطعة على إتنين أو أربعة في زيت في قدر كبير شوحوا الفراخ مع البصل. زودوا ورق اللورا، فلفل أسود و ملح و ميه سخنة 
  • بعد نص ساعة صفوا المرقة من الفراخ والبصل و ورق اللورا 
  • قطعوا كل الخضار قطع صغيرة بنفس الحجم 
  • على نار متوسطة، زودوا الجزرالأول في المرقة، بعد ٥ دقائق زودوا الكوسة بعدها ، و أول ما المية تغلي، زودوا البطاطس. سيبوا الخضار يستوي (تقريبا  من عشر دقايق لربع ساعة)
  • في الآخر زودوا الكرفس و لسان عصفور أو شعرية و سيبوها تستوي  لمدة دقيقتين. 
بالهنا والشفاه! :)          

No comments:

Post a Comment